h
Samenwerken?
info@digitalagencyjaxx.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Sales Tiger

Gedurende mijn stage bij Digital Agency JaxX houd ik mij met een aantal zaken bezig. Zo was het de opdracht vanuit mijn opleiding Commerciële Economie te ’s-Hertogenbosch de taak om mij voor de helft van de stage periode bezig te houden met een verbeteropdracht binnen het bedrijf. Dit is in de vorm van conversie verhogen voor Digital Agency JaxX. Verder houd ik mij bezig met de huidige klanten van Digital Agency JaxX. Hier help ik in opdrachten zoals brand identity plannen opstellen, marktonderzoeken doen, interviews bijwonen, SWOT uitwerken en analyses maken.

” Ik leer hier alles over marketing en sales. Zoals luisteren naar de klant om de diensten van JaxX succesvol in de markt te zetten. ”

Biography

Ik heb de opleiding Commerciële Economie gekozen omdat ik me graag breed wil oriënteren. Deze opleiding biedt vele kanten zoals (bedrijf)economie, marketing en recht. De focus ligt natuurlijk wel op de eerste twee, maar hierdoor kon ik nog meer informatie voor mijzelf op doen om keuzes te maken. Ik weet dat deze opleiding de juiste voor mij is, omdat ik hier toekomst in zie en gemotiveerd ben om naar school te gaan. Binnen de opleiding is het voornamelijk theorie, maar hier bij Digital Agency JaxX is het de praktijk, wat ik nog veel leuker vind om mee bezig te zijn. Nu krijg ik met echte klanten te maken waarvoor ik graag een opdracht uitvoer. Graag stel ik de klant tevreden en help ik met het probleem waar zij tegen aan lopen. Pas als deze tevreden is ben ik ook tevreden. Het is mijn passie om steeds meer te leren op het gebied van marketing en sales en deze vervolgens in de praktijk toe te passen.

Skills

Marktonderzoeken opstellen 0
Analyseren 0
Rapporteren 0
Verwachtingen managen 0

Message

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere