h
Samenwerken?
info@digitalagencyjaxx.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Web- en App Developer

Als Applicatie en Mediaontwikkelaar ben ik constant bezig met de ontwikkelingen van nieuwe websites en applicaties. Je bent ook bezig om bestaande systemen te updaten en veiliger te maken. Hiervoor worden de beste programmeer en opmaaktalen gebruikt.

Het mooie van Web- en App Development is dat alles haalbaar is en er steeds nieuwe technieken komen.

Biography

Ik ben altijd bezig met het nadenken over nieuwe applicaties die nog niet bestaan, ik wil graag iets unieks maken waar iedereen iets aan heeft. Als ik een idee heb zorg ik ervoor dat het idee word waargemaakt, als ik de kennis niet heb die daarvoor nodig is dan zorg ik ervoor dat ik die kennis krijg. Ik geef niet zomaar op. Met een team is alles haalbaar als jij iets niet weet dan is er waarschijnlijk wel iemand in jouw team die je kan helpen als programmeur is samenwerken een must.

Hier bij Digital Agency JaxX kan ik bedrijven helpen om simpele dingen in de website aan te passen en werk ik aan complexe projecten zoals API, PHP en SQL koppelingen. Voordat je begint met het maken van een applicatie of website moet je eerst een stappenplan maken voor jezelf en voor de klanten zodat alles duidelijk is voor jou en voor de klant. Ook worden programmeer talen steeds vernieuwd waardoor er steeds meer mogelijk is.

Een van de beste programmeervaardigheden die ik heb ontwikkeld, is het weten wanneer ik een tijdje weg moet lopen.

Skills

HTML 0
PHP 0
WordPress 0
SQL 0
SCSS 0

Message

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere