h
Samenwerken?
info@digitalagencyjaxx.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Office Dog

Gedurende de dag loop ik overal even langs om te checken of iedereen wel hard aan het werk is. Verder lig ik graag op de mat bij de deur zodat ik gasten zo snel mogelijk kan verwelkomen.

‘Twijfel je om een cookie te accepteren, dan doe ik dit graag voor je!’

Biography

Mijn naam is Jack. Met veel plezier ben ik de Office Dog van Digital Agency JaxX. Eten, aandacht krijgen en dutjes doen zijn dingen waar ik me dagelijks mee bezig houd. Ik vind het heerlijk om geknuffeld te worden. Het is namelijk belangrijk dat iedereen tussendoor kleine pauzes neemt. Op deze manier zorg ik ervoor dat het kantoor een productieve werkplek blijft. Mijn aanwezigheid zorgt voor een liefdevolle sfeer, waardoor de mensen om mij heen zich fijn voelen. Nieuwe mensen ontmoeten geeft mij een boost. Daarom kan ik nu al niet wachten om jou te verwelkomen!

Skills

Geknuffeld worden 0
Koekjes eten 0
Dutjes doen 0
Heel hard rennen 0
Snuffelen 0

Message

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere