h
Samenwerken?
info@digitalagencyjaxx.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Project & Concept
Developer

Helderheid creëren in een chaotische wereld is waar ik energie van krijg! Hoe kunnen we de uitdagingen die u hebt met uw bedrijf tackelen op een creatieve en constructieve manier zodat u die explosieve groei kunt doormaken waar u naar op zoek bent? Ik houd mij vooral bezig met de strategie en de SEO planning van uw website. Bovendien sparren wij graag met u over de mogelijkheden die het web biedt om voor u een optimaal resultaat te behalen. Geen probleem is ons te complex, want wij zijn hier om u te helpen, en daar staan wij voor!

‘Het succesvol  inzetten van de tools die voorhanden zijn in combinatie met de creativiteit van het oplossingsgerichte brein –  zodat de gestelde doelen behaald worden, is voor mij succes in IT!’

Biography

Al een passie voor online sinds 2008! Mijn eerste touchpoint met de diversiteit van de online wereld ontstond begin 2008 toen ik samen met mijn ma een kinderkleding boutique inclusief webshop overnam.

Omdat ik voor die tijd nog weinig hands-on ervaring had opgedaan m.b.t. online marketing, web development en sales voelde ik mij erg aangetrokken tot de vrijwel onbegrensde mogelijkheden die het web biedt voor de ondernemers om te connecten met hun doelgroep.

Sindsdien ben ik mij actief gaan bezighouden met e-commerce, search engine advertising, conversie optimalisatie en het optimaliseren van de user experience op de website die wij toentertijd beheerde.

Ik ben al van jongs af aan nieuwsgierig naar het gedrag van mensen, en dit in combinatie met oplossingen verzinnen om een business te laten groeien geeft mij echt energie!

Mijn naam is Colin Stoltz, ik houd van koffie, online marketing, psychologie en schattige hondjes.

Skills

Zoekmachine optimalisatie 0
Social Media marketing 0
UX optimalisatie 0
Onpage SEO 0
Creatieve oplossingen bedenken 0

Message

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere