h
Samenwerken?
info@digitalagencyjaxx.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Web- en App
Developer

Als Applicatie- en Mediaontwikkelaar bedenk en realiseer ik webapplicaties, mobiele apps en desktop(computer) applicaties. Ik bouw daarbij een sterke basis op met verschillende programmeer- en opmaaktalen zoals C#, PHP, Javascript, HTML en CSS

‘De kracht van web development ligt bij het constant blijven innoveren in de wereld van IT infrastructures.’

Biography

Ik werk met frameworks die bij Digital Agency JaxX worden gebruikt. Denk daarbij aan Laravel, Vue, React, Xamarin en Bootstrap. De wens voor verschillende applicaties komt vaak vanuit de wens van de klanten. Ik weet hoe ik die vraag kan omzetten naar een applicatie die aansluit op die specifieke wensen. Ik ga graag in teamverband aan de slag. Als Applicatie- en Mediaontwikkelaar horen verschillende projectmethodes die ik kan inzetten om de applicaties te ontwikkelen en samen te werken zonder dat er een geschreven computercode in de weg zit.

Ook houd ik in de gaten of applicaties goed blijven werken en zorg ervoor dat het gebruik van de applicaties wordt gemonitord. Alle applicaties die van jouw hand afkomen zijn uitvoerig getest en zo veilig mogelijk gemaakt.

Skills

HTML 0
CSS 0
UI/UX Design 0
PHP & Javascript 0
C# 0

Message

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere