h
Samenwerken?
info@digitalagencyjaxx.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Brand Director

De wereld van online marketing verandert snel en daarom is het belangrijk om in dit vakgebied een gedreven en kritische kijk te hebben op aspecten en daar direct op te acteren. De klanten van Digital Agency JaxX hebben hier het meeste aan. Het is voor mij een eer om de kwaliteit te waarborgen van onze campagnes en kijk er altijd naar uit om het project te evalueren met onze klanten en uiteindelijk de successen te vieren natuurlijk! En dat is waardevol, dus ben je ook toe aan branding & IT doelstellingen behalen? Ik ben benieuwd naar jouw uitdaging.

‘Branding en IT is de kracht waar wij in geloven. Innovatief, strategie en klantgericht.’

Biography

Een ervaren marketing en communicatie manager die altijd op zoek is naar een uitdaging op het gebied marketing & communicatie, social media en events waarbij ik ondersteunend mijn kennis en vaardigheden op het gebied van online marketing & sales inzet.

De volgende aspecten die ik tegen kom in mijn vakgebied waar ik warm van loop zijn voor E-commerce- en Social Media strategieën, heel handig om commerciële en creatieve capaciteiten toe te passen. Merkstrategie is mijn passie, hierdoor hebben wij altijd de ambitie om vanuit een Brand te werken. Elk merk is uniek en samen met het Team van Digital Agency JaxX worden we enthousiast en pakken de kansen van de klant aan om deze op elk mogelijke gebied van marketing te benadrukken.

Skills

Marktonderzoek en analyzes 0
Campagne, project & sales management 0
Branding, marketing & IT strategie 0
Marketing support en onderhoud leveren 0
E-mailmarketing 0

Message

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere